Bekijk ook de foto’s op onze Facebook bekijken.

Op zondagmiddag 25 januari kwamen we met elkaar samen in ‘De Nieuwe Beuk’ bij de kerk in Bergen. We waren totaal met 17 jongeren, waarvan vijf nieuwelingen! Superleuk dat zij erbij waren en dat we zo’n grote en gezellige groep hadden. Toen de jongeren aankwamen werden ze verwelkomd met een drankje en wat lekkers, daarna gingen we onze eigen ingerichte bioscoop binnen. Daarna hebben we de trailers van de films bekeken waar uit gekozen kon worden. Dit waren Pay it forward, Gran turino, Remember the titans en Evan Allmighty. Iedereen kon zijn of haar keuze stemmen door een lootje in te vullen. Hierna zijn de lootjes geteld en bleek met een nipte voorsprong de film Evan Allmighty de uiteindelijke winnaar en kon de film beginnen. Het is een film waarin Evan Baxter net als Noach de opdracht van God krijgt om een ark te bouwen. De boodschap van de film is dat dingen soms onbegrijpelijk kunnen zijn, maar toch goed aflopen en dat je dus altijd vertrouwen mag houden in God.

In de pauze van de film hebben we nog een groepsfoto gemaakt in onze Hi5spirit T-shirts en met de posters, flyers en de banners om op deze manier een leuk bedankje te hebben voor de grafisch ontwerper Bert Schaper, die deze mooie huisstijl gratis voor ons heeft gemaakt. Bert bedankt.

Nadat de film af was hebben we in kleine groepjes de film nabesproken om zo te horen hoe de jongeren de film hebben beleefd en wat hun is bijgebleven of zichzelf konden herkennen. Dit leverde onderling mooie en gezellige gesprekken op.

De volgende activiteit is ‘In het donker gezien’ en zal plaatsvinden op 22 februari. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@hi5spirit.nl.

Reacties zijn gesloten.

Vorige