Deze activiteit was op: 24 juni 2018

Bekijk alle foto’s op onze Facebook.

Om 09.30 uur begon een superactieve dag in de Bergense Petrus- en Pauluskerk, waar een eucharistieviering gehouden werd met als thema ‘onderweg’. Niet geheel toevallig ook het thema van deze Hi5spirit-dag.

Na de kerkdienst moesten de jongeren al direct aan de de slag om hun knapzakjes te vullen met lekker eten en drinken voor onderweg. Met gevulde etenszakjes werd het tijd om de vervoersmiddelen op te zoeken, tot veler verbazing bleken dat steppen te zijn. De steppen waren voorzien van handige mandjes waar het etenszakje in kon. Met de laatste gelukwensen van Karin ging de gehele groep ”on the way” naar een bestemming die de jongeren nog niet wisten.

Een tocht, die op sommige heuveltjes in de duinen te zwaar werd voor menig begeleider. Niét voor de jongeren, die stepten zo hard ze konden. We reden van de kerk in Bergen naar Bergen aan Zee, langs het jongerencentrum naar Schoorl aan Zee.

Bij Schoorl aan Zee hadden we na vier eerdere, korte pauzes een grote pauze waar we gezellig met zijn alle geluncht hebben. Na de lunch werd er lekker gevoetbald aan de rand van de zee en anderen zaten heerlijk bij te komen van de toch wel heftige rit.

Toen ook de voetballers hun overtollige energie kwijt waren, stapten we weer op de step op weg naar de St. Joannes de Doperkerk in Schoorl, waar we afsloten met een leuke quiz! Iedereen ontving een Halloween-presentje en de winnaar kreeg daarbij nog wat heerlijke chocolaatjes. Al met al een onwijs mooie dag, waar wij als begeleiding met een goed gevoel op terugkijken. En wat hadden we een weer hè?! Het leek wel gezegend!

Reacties zijn gesloten.

Vorige