Deze activiteit was op: 9 maart 2018

Bekijk alle foto’s op onze Facebook.

Hi5spirit deed – alweer voor de 6e keer – mee met het landelijke Sirkelslag Young en opnieuw werden ook de vormselgroepen van de regio bij dit superleuke, creatieve, soms wat vreemde spel uitgenodigd. Er deden meer dan 50 tieners mee met Hi5spirit!
Zoals ook alle eerdere jaren, mochten we gebruikmaken van de St. Barbaraschool in Tuitjenhorn. Dit is voor de organisatie heel fijn, want in elk lokaal hangt een digibord, waardoor we geen verzameling laptops, beamers en schermen nodig hebben, wat veel voorbereidend werk scheelt. Opnieuw veel dank dus aan de St. Barbaraschool in Tuitjenhorn!
Centraal stond dit jaar het bijbelverhaal Esther. Een verhaal over misbruik van macht en discriminatie, maar ook over hoop, moed en het thema van dit jaar: onvoorwaardelijke liefde. Klaas van Kruistum vertelde het verhaal op een vlotte manier en tussendoor kregen de tieners de opdrachten. Zo werd duidelijk dat Esther een héééél mooi meisje was, maar dat ze daar ook wel héééél veel schoonheidsbehandelingen voor moest ondergaan. Hoe dat was, mochten ook onze tieners ontdekken, maar deze eer werd met gemengde gevoelens ontvangen, want een schoonheidsbehandeling is één ding, maar om ingesmeerd te worden met slagroom en dan chipjes op je wangen gegooid te krijgen … maar ja, je hebt natuurlijk alles over voor … de punten! Verder maakten ze kennis met morsecode, braille en het vlaggenalfabet en natuurlijk moesten de gekste capriolen worden uitgehaald langs een onmogelijk circuit … en als klap op de vuurpijl werd het hele spel afgesloten met een heuse, zelfgemaakte carnavalskraker, die vol gegiechel en gedoe door de winnende groep (Tuitjenhorn) werd gepresenteerd aan de hele groep. Na een avond vol gezelligheid toog iedereen weer huiswaarts om lekker na te genieten tijdens een welverdiend weekend!

Met name tegen de vormelingen willen we zeggen: Hopelijk tot een volgende keer bij Hi5spirit! Jullie zijn van harte welkom! Ons programma vind je op de website www.hi5spirit.nl en daar kun je je ook opgeven voor de activiteiten die jij leuk vindt!

Groetjes van Hi5spirit!

Reacties zijn gesloten.

Vorige